+32 (0)80 22 86 63
DE | FR | NL | EN
Reservatie Informeren Waardebonnen

Welkom

Gastvrijheid met traditie sinds meer dan 140 jaar

In het hart van het romantische stadje Sankt Vith, dicht bij het natuur park hoge venen / Eifel vindt U het familiebedrijf Pip-Margraff, in een sfeer die het midden houdt tussen traditie en modernisme. Ons 4 sterren hotel is uitgerust met alle comfort dat de veeleisende klant van een eersterangshotel verwacht. Voor wie aan ontspanning toe is, bieden wij een complete infrastructuur om de zorgen van de dagelijkse sleur te vergeten. Neem een duik in onze wellness-wereld en geniet van ons rotszwembad, ga U ontspannen in de sauna of in de whirlpools alsook in de nevel- en belevenisdouche en geniet van het licht in ons eigen infraroodkabine. Wandel-en fietspaden, zoals de beroemde Vennbahn/Ravel route, starten direct voor onze deur.

Nieuws & aanbevelingen

Coronavirus - Uw gezondheid ligt ons na aan het hart!
In verband met de regeling voor de inperking van de Coronavirus/Covid-19 zal ons hotel-restaurant tot en met 09/04 gesloten zijn. Voor annuleringen, vragen of latere reserveringsaanvragen staan wij nog steeds tot uw beschikking en verwelkomen wij u graag terug op een later tijdstip. Wij wensen u en uw gezin het allerbeste en blijven gezond!
meer

De Oostkantons - de regioon voor wandelaars en fietsers
Prachtige landschappen en ontelbare wandel- en fietspaden in de natuur liggen op u te wachten ! Onze wandeltips: de pleziertochten met halve of hele dagtochten langs het water of door de mooiste bossen van de regio Voor alle fietsers zijn er meer dan 1.300 km bewegwijzerde fietspaden en mountainbikeroutes. NIEUW vanaf dit jaar: de Stoneman Arduenna: het mountainbikepad in de Oostkantons E-bike verhuur en fietsgarage ter plaatse
meer

Boek nu voor pasen!
Kijk uit naar de eerste voorbodes van de lente en breng de paasdagen door in de mooie oostkantons. Combineer heerlijke wandelingen met culinaire verrassingen en boek nu ons paasarrangement.
meer

Pleziervakantie in St. Vith
Laat uw alledaagse stress achter en ontspan u voor een weekend in het heerlijk eifelgebied, met talrijke fiets- en wandelroutes
meer

✓ Besteprijsgarantie

✓ Exclusieve aanbiedingen

✓ Altijd de actuele beschik-
    baarheid van kamers