+32 (0)80 22 86 63
DE | FR | NL | EN
Reservatie Informeren Waardebonnen

Welkom

Gastvrijheid met traditie sinds meer dan 140 jaar

In het hart van het historische stadje Sankt Vith, dicht bij het natuur park hoge venen / Eifel vindt U het familiebedrijf Pip-Margraff, in een sfeer die het midden houdt tussen traditie en modernisme. Ons 4 sterren hotel is uitgerust met alle comfort dat de veeleisende klant van een eersterangshotel verwacht. Voor wie aan ontspanning toe is, bieden wij een complete infrastructuur om de zorgen van de dagelijkse sleur te vergeten. Neem een duik in onze wellness-wereld en geniet van ons rotszwembad, ga U ontspannen in de sauna of in de whirlpools alsook in de nevel- en belevenisdouche en geniet van het licht in ons eigen infraroodkabine. Wandel-en fietspaden, zoals de beroemde Vennbahn/Ravel route, starten direct voor onze deur.

Nieuws & aanbevelingen

Hartelijk welkom in de mooie oostkantons!
Ook wij zijn blij u eindelijk weer bij ons te mogen verwelkomen. Ons hotel ligt midden in de Belgische Eifel en is perfect geschikt voor een afwisselende zomervakantie. Talloze wandel- en fietsroutes voor het hele gezin wachten op u. Onder onze arrangementen vindt u zeker het juiste aanbod voor een onvergetelijk verblijf in de mooie oostkantons.
meer

De Oostkantons - de regioon voor wandelaars en fietsers
Prachtige en een grote variatie landschappen wachten op u! Onze wandeltips: de pleziertochten met halve of hele dagtochten langs het water of door de mooiste bossen van de regio Voor alle fietsers zijn er meer dan 1.300 km bewegwijzerde fietspaden en mountainbikeroutes. NIEUW vanaf dit jaar: de Stoneman Arduenna: het mountainbikepad in de Oostkantons E-bike verhuur en fietsgarage ter plaatse
meer

Reserveer nu al uw gourmet weekend!
Geniet de herfsttijd met haar specialiteiten van het seizoen tijdens een gourmet weekend in ons hotel. Meer informaties vindt je onder arrangementen.
meer

Pleziervakantie in St. Vith
Laat de dagelijkse stress achter u en ontspan u voor een paar dagen in de prachtige Eifel. Om te wandelen of te fietsen, om te ontspannen of te genieten - wij hebben het juiste arrangement voor u. Onze spaartip: het Midweek Arrangement, dat in juli en augustus voor 3 of 4 nachten kan worden geboekt.
meer

✓ Besteprijsgarantie

✓ Exclusieve aanbiedingen

✓ Altijd de actuele beschik-
    baarheid van kamers