+32 (0)80 22 86 63
DE | FR | NL | EN
Reservatie Informeren Waardebonnen

Welkom

Gastvrijheid met traditie sinds meer dan 140 jaar

In het hart van het romantische stadje Sankt Vith, dicht bij het natuur park hoge venen / Eifel vindt U het familiebedrijf Pip-Margraff, in een sfeer die het midden houdt tussen traditie en modernisme. Ons 4 sterren hotel is uitgerust met alle comfort dat de veeleisende klant van een eersterangshotel verwacht. Voor wie aan ontspanning toe is, bieden wij een complete infrastructuur om de zorgen van de dagelijkse sleur te vergeten. Neem een duik in onze wellness-wereld en geniet van ons rotszwembad, ga U ontspannen in de sauna of in de whirlpools alsook in de nevel- en belevenisdouche en geniet van het licht in ons eigen infraroodkabine. Wandel-en fietspaden, zoals de beroemde Vennbahn/Ravel route, starten direct voor onze deur.

Nieuws & aanbevelingen

Reserveer nu al uw gourmet weekend!
Geniet de herfsttijd met haar specialiteiten van het seizoen tijdens een gourmet weekend in ons hotel. Meer informaties vindt je onder arrangementen.
meer

Ons Valentijn arrangement
Van 11 tot 16 februari hebben wij voor alle geliefden een speciaal Valentijn arrangement.
meer

Boek nu voor pasen!
2 nachten halfpension voor 200 euro per persoon. Of genieten van seizoensgebonden specialiteiten tijdens een gastronomisch weekend vanaf 1 nacht - ook mogelijk in de week. Prijzen en verdere informaties vindt u onder arrangementen.
meer

Pleziervakantie in St. Vith
Laat uw alledaagse stress achter en ontspan u voor een weekend in het heerlijk eifelgebied, met talrijke fiets- en wandelroutes
meer

✓ Besteprijsgarantie

✓ Exclusieve aanbiedingen

✓ Altijd de actuele beschik-
    baarheid van kamers