+32 (0)80 22 86 63
DE | FR | NL | EN
Reservatie Informeren Waardebonnen

Hotel

Als hotel dat ver buiten de grenzen van de streek bekend is, blijven wij trouw aan de traditie van ons huis, zonder echter de aangename aspecten van het moderne comfort te vergeten.

 

35 comfortabele kamers


Eenpersoonskamer
U verblijft in een van onze comfortabel ingerichte tweepersoonskamers voor eenpersoonsgebruik.Uitgerust met een zithoek, een minibar, een radio en een flatscreen-tv, een welnessmand* met saunahanddoeken, badjassen en een haardroger, en gratis WiFi-verbinding.


Tweepersoonskamer
Comfortabel ingerichte tweepersoonskamer, uitgerust met een zithoek, een minibar, een radio en een flatscreen-tv, een welnessmand* met saunahanddoeken, badjassen en een haardroger, en gratis WiFi-verbinding.


Suite

U wilt een ruimere kamer, een terras of een balkon? Boek dan een van onze suites.Uitgerust met een zithoek, een minibar, een radio en een flatscreen-tv, een welnessmand* met saunahanddoeken, badjassen en een haardroger, en gratis WiFi-verbinding.


Familiekamer
U reist met kinderen? Dan zijn onze familiekamers met een aparte woonkamer echt iets voor u. Uitgerust met een zithoek, een minibar, een radio en een flatscreen-tv, een welnessmand* met saunahanddoeken, badjassen en een haardroger, en gratis WiFi-verbinding.


Kamers in het bijgebouw
In de residentie 'Major Long', in de onmiddellijke nabijheid van het hotel, bevinden zich nog eens 5 comfortabele tweepersoonskamers. Deze kamers kunnen eventueel ook voor één persoon worden geboekt en hebben dezelfde faciliteiten als onze kamers in het hoofdgebouw.

 

 

*Gelieve aan uw eigen badslippers te denken bij het inpakken van uw koffer. Uit liefde voor het milieu hebben we geen badslippers in uw wellness-tas verpakt.

✓ Besteprijsgarantie

✓ Exclusieve aanbiedingen

✓ Altijd de actuele beschik-
    baarheid van kamers